2017年8月22日 星期二

《東張》索主播梁麗翹俾阿伯非禮:佢用身體把我「推進」! __,梁麗翹,

《東張》索主播梁麗翹俾阿伯非禮:佢用身體把我「推進」!每個靚女,都可能會碰過呢啲不快遭遇!年初結咗婚嘅《東張》索人妻主播梁麗翹,今日喺網上爆俾人非禮。 ...


  • 《東張》索主播梁麗翹俾阿伯非禮:佢用身體把我「推進」!
  • 每個靚女,都可能會碰過呢啲不快遭遇!

    年初結咗婚嘅《東張》索人妻主播梁麗翹,今日喺網上爆俾人非禮。佢寫:「未經對方同意或意願、同性或異性之間的身體接觸,含性意識,所接觸的部位可能但不限於敏感部位,亦有可能被視為非禮行為。」

    原來佢有日排隊搭升降機時,俾一位阿伯藉擠迫為理由,身貼身咁推佢入去,佢仲感覺到阿伯用身體磨擦佢臀部,好彩梁麗翹唔係膽怯女仔,遇到性騷擾識得大嗌喝停對方。

    雖然冇去到報警呢一步,但至少佢喝停對方已經好識得保護自己。
    好在佢識保護自己,喝停對方性騷擾行為。
    做咗人妻後,梁麗翹同宋熙年一樣,婚後更索。

    鍾意就快D Share啦!
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...