2020年1月1日 星期三

蔡卓妍:融入石家 阿Sa攬實未來姑仔 __,蔡卓妍,阿Sa,

感情好好咁!藝人蔡卓妍(阿Sa)同男友石恆聰拍拖以來感情穩定,仲已經見晒家長,雖然一直有傳二人好事近,更指阿Sa已有身孕,不過阿Sa都一一否認。呢日石 ...




感情好好咁!


藝人蔡卓妍(阿Sa)同男友石恆聰拍拖以來感情穩定,仲已經見晒家長,雖然一直有傳二人好事近,更指阿Sa已有身孕,不過阿Sa都一一否認。


呢日石家大搞派對,石佩藍就喺網上分享多張相,見石家成員齊齊合照,雖然阿Sa冇同佢哋合照,不過另一張相,就見阿Sa箍實石佩藍,仲作狀送吻,睇嚟佢同未來姑仔感情非常好,而嚴紀雯同余安安亦有出席,唔少粉絲都話阿Sa已經融入石家,唔知幾時有好消息宣布呢?

來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...