2014年3月19日 星期三

[FACE 356] 吳卓羲韓 look狂奔 吳卓羲,MF,




卓羲喺無綫男星中都算潮嗰班,呢期興韓風,佢嘅打扮亦的確有啲似韓國男子組合 EXO嘅 Tao。不過佢頂帽係 Musium DIV.× New Era別注版,係本地嘢,唔係韓牌嚟。

FBI

吳卓羲韓 look狂奔

今年卓羲喺無綫最得寵,連套封塵 3年嘅《叛逃》都解封喺本週首播。卓羲行運,連個人都自然流露一種 chok嘅「氣場」。

上星期 FBI喺銅鑼灣百德新街撞到卓羲,當時佢一身韓仔 look等緊的士,發現 FBI後即刻 chok神上身, chok住擺甫士講手機,跟住仲失驚無神有行人路唔行,走去路中心跑住截過海的士,小心呀!

Tao

馬路叛逃?

有行人路唔行,偏偏要喺路中心跑,你估拍 MV咩?

卓羲一支箭跳上過海的,咁趕唔知約咗邊個呢?



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...