2015年6月21日 星期日

大劉心情勁靚 同傳媒揮手say hi 大劉,劉鑾雄,



【父親節關係?】大劉心情勁靚 同傳媒揮手say hi

2015-06-21 18:46:00



(採訪、攝影:朱志聰、徐錦池)

今日下午六點半左右,劉鑾雄(大劉)就同埋紅顏知己甘比加埋一對仔女,去到福臨門食父親節飯,今日天氣一時有雨一時好天,而大劉到嘅時候就有少少雨粉,但現場保安就大為緊張,拎晒遮去到車門前接大劉。

而大劉今日心情大靚,見到傳媒嘅時候,仲有同傳媒揮一揮手。一向都有風度嘅大劉,就企喺車嘅側邊拖住小朋友,而甘比就抱住細仔Joseph Junior。

而喺7點左右,楊受成夫婦都現身福臨門,過咗五分鐘,楊其龍都到咗。而喺7點之後,到張堅庭一家現身福臨門,7點15分,朱潔儀就一個人到場,今晚福臨門真係好熱鬧。

到咗7點半,大劉就離開福臨門,甘比走嗰時拖住個細仔,而大劉就應該係怕地下滑,所以就扶實甘比,好有風度。



大劉到嘅時候就有少少雨粉。



難得地揮一揮手。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...