2015年7月27日 星期一

張文慈:張文慈無意出寫真挑戰羅霖地位 張文慈,羅霖,



張文慈自覺身材不夠好,故無意出寫真挑戰羅霖。

next 1/1 pre

張文慈(Pinky)為內地美容集團擔任代言人,日前遠赴合肥出席宣傳活動,一身性感打扮令人眼前一亮,令網民嘩然,她接受電話訪問靦腆謂﹕「同呢個集團合作咗5、6年,幫佢哋做美胸代言人嘛,加上近排減肥有少少成績,所以咪性感少少囉,估唔到會引起迴響,我依家好少咁打扮嘞。」

問到Pinky有否考慮效法師姐羅霖當美魔女代表,靚女即謙稱﹕「我個人天生冇乜膽色,加上又冇人哋keep得咁好,應該唔會考慮喇。其實當年我選亞姐攞到『最完美體態』後,著名攝影師水禾田就搵過我(出寫真),但一切都未傾我已經推咗,我知道自己性格,所以掉咗都冇話後唔後悔嘅。」

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...