2015年9月2日 星期三

港姐有仔】龐卓欣玩杯葛 無綫不滿即照肺 無綫,龐卓欣,港姐,





其他影片:>>






除咗港姐冠軍麥明詩多新聞,亞軍龐卓欣同樣是非多多,唔止爛蒲攬仔出晒事,喺總決賽夾埋季軍郭嘉文當麥明詩透明, 即時激嬲樂大媽同方丈余詠珊啊!

參選港姐期間,龐卓欣擺明車馬唔妥麥明詩,Instagram亦唔會post同對方合照,有你冇我,勢不兩立。

玩小圈子之餘,更被爆bikini咀仔、瘋狂夜蒲、夜蒲、再夜蒲,玩到又癫又喪,破壞晒港姐形象,無綫兩位大媽已經相當不滿。

點知一波未平,一波又起,港姐總決賽加冕一刻,龐卓欣同季軍郭嘉文聯手無視麥明詩;其後會見傳媒,四位得獎佳麗亦貌合神離,唔知搞乜鬼,小器之餘,真係好「小學雞」。

知情人士就爆料,無綫因為咁樣而將龐卓欣同郭嘉文大照肺,相信佢哋應該會收歛少少掛?
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...