2015年9月15日 星期二

謝安琪咁都受? 張繼聰垃圾房求婚 繼聰,謝安琪,張繼聰,





其他影片:>>






仲提40萬直升機求婚? 搞到唔少準備要求婚嘅巴打,嗌晒救命, 400蚊都話啫,40萬喎!

早排有護膚品牌,搵咗周秀娜、張繼聰、葉念琛、王迪詩一齊講愛情觀,佢哋點睇求婚呢樣嘢? 睇下有冇嘢幫到你啦! 要數最特別一定係張繼聰,因為佢原來垃圾房求婚,雖然張繼聰話佢係將架車泊係對海嘅一面,不過謝安琪落車個位係垃圾房,完全明白角度的重要性!

係呢條短片入面,其中一個topic就係講「嫁入豪門」,你知啦,網民成日笑張繼聰靠老婆,最估唔到葉念琛原來最希望可以食軟飯! 佢話︰「對於嫁入豪門,係自細嘅夢想嚟嘅,自細就覺得自己應該食啲軟嘅飯,同埋係拖鞋可以裝到嘅飯!」
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...