2015年9月15日 星期二

昆凌周杰倫「荳芽花」髮夾向奶奶祝壽 昆凌,周杰倫,



昆凌同老公周杰倫一齊戴「荳芽花」髮夾祝奶奶(紅圈)生日快樂!

next 1/1 pre

兩公婆一齊戴上「荳芽花」髮夾賣萌!

next 1/1 pre

周杰倫戴住「荳芽花」髮夾都要Chok畀你睇。

next 1/1 pre

昆凌微博

next 1/1 pre

葉惠美(白髮者)資料圖片

next 1/1 pre

昆凌在微博罕有地上載與老公周杰倫的合照,深宵大掟閃光彈,兩人頭上戴了最近大熱的「荳芽花」髮夾,造型cute爆,更被網友笑兩人「頭生草」,昆凌留言:「現在好像很流行這個,我們倆搞笑一下,祝媽媽生日快樂!」據知昆凌所指的媽媽是奶奶葉惠美生日,這個新抱仔認真識做。而昆凌畫的粗粗一字眉夠晒搶鏡,也成為網友熱烈談論的焦點,非常搞笑。

「東網巨星」fb專頁:

以抵死角度,分析各大娛樂新聞,加埋識睇一定要睇嘅網民妙論,包保享盡「Fun」秒,快啲入嚟畀Like啦。

http://www.facebook.com/onccstars

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...