2015年11月5日 星期四

方力申:方力申嫌女友爆料:屋企嘢成日拎出嚟講 方力申,



方力申睇嚟好不滿女友鄧麗欣成日爆料噃!

next 1/1 pre

咁又係嘅,真嘢唔好拎出嚟講嘛!

next 1/1 pre

小方仲話搞到佢唔知講過咩!

next 1/1 pre

而今次佢同王菀之拍戲,大讚對方好Cute!

next 1/1 pre

仲奉旨𥄫女𠻹!

next 1/1 pre

許雅婷

next 1/1 pre

陳婉衡(左)、夏尉喻

next 1/1 pre

藝人方力申(小方)和王菀之(Ivana)等在葵涌為新戲開鏡。飾演肉參的Ivana就透露小方是綁匪,問會否被對方虐待?她謂:「有,有塞嘢落口。(塞咩落口?)食物、布、襪。」小方就指拍勒索片段特別開心:「因為可以返香港拍戲,又可以同Ivana合作。」又指對方是合作過的女演員中最有份量的一個:「佢係金像獎最佳女配角嘛!佢係好Cute嘅。(你係咁讚佢怕唔怕畀女友鄧麗欣扭耳仔?)邊有人唔畀人讚人架。(佢話你讚得佢少。)似係我話喎,算啦,屋企嘅嘢成日都拎出嚟講,搞到我都唔知講過咩。」

而Ivana就指自己終於可以一睹對方完美身段:「大部分時間佢都冇乜着上身衫。」談到同戲的「咪神」甚多,小方就指自己攞正牌望,Ivana更笑謂:「好多女演員圍住佢時,佢就當我透明!」問她們會否望小方的「咪咪」?小方就指她們比自己強得多:「我對面都係『咪咪』,不過係朱咪咪!」

「東網巨星」fb專頁:

以抵死角度,分析各大娛樂新聞,加埋識睇一定要睇嘅網民妙論,包保享盡「Fun」秒,快啲入嚟畀Like啦。

http://www.facebook.com/onccstars

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...