2016年4月25日 星期一

同蕊蕊三年情玩完 金剛:唔想再拖落去 __,蕊蕊,金剛,陳蕊蕊,

逝去感情如何留得住....由台灣轉戰香港嘅藝人金剛最出名當然係講極都唔正嘅廣東話,加上性格開朗搞笑,氹得觀眾好開心,異性緣亦相當唔錯,而佢另一樣「傑作」就係有個34F索爆女朋友蕊蕊,兩人拍拖將近三年,熱戀期經常唔介意高調晒恩愛,金剛又講過帶蕊蕊返台灣見家長,不過近月兩人屢傳感情有變,雖然佢哋就一直否認,但糾纏多時,金剛終忍痛親證本月初已經正式分手,呢單新聞可謂相當爆!月初搬離愛巢近期有電影上映嘅金 ...


逝去感情如何留得住....

由台灣轉戰香港嘅藝人金剛最出名當然係講極都唔正嘅廣東話,加上性格開朗搞笑,氹得觀眾好開心,異性緣亦相當唔錯,而佢另一樣「傑作」就係有個34F索爆女朋友蕊蕊,兩人拍拖將近三年,熱戀期經常唔介意高調晒恩愛,金剛又講過帶蕊蕊返台灣見家長,不過近月兩人屢傳感情有變,雖然佢哋就一直否認,但糾纏多時,金剛終忍痛親證本月初已經正式分手,呢單新聞可謂相當爆!

月初搬離愛巢

近期有電影上映嘅金剛接受專訪,訪問部分內容自然離唔開講吓拍拖,但當問及感情生活,金剛即刻面色一沉,起初唔係咁想回應,經記者再三追問下,佢終於開腔親證佢哋已經喺本月初分手,強調不涉及第三者,但對分手原因就唔係咁想講,只係話有努力挽救過感情,奈何性格不合經常嘈交,金剛終於決定分手,本月初已經搬離愛巢,劃清界線。

拍拖八個幾月就有問題

金剛講到分手事件嗰陣,同平時搞笑口花花嘅形象完全唔同,全程非常認真,又不時透大氣、皺眉同沉默一陣先答,可見佢心情依然好沉重,講到點解同幾時分手,佢就話:「我哋四月頭正式分開,之前成日嗌交,始終大家性格,好多睇法、觀點有分歧,唔想再拖落去。(發生過咩問題?)其實拍拖八個幾月開始有問題,經常因為好小嘅事嘈交,我係好怕嗌交嘅人,成日係咁真係好攰,所以糾纏咗一段時間,依家決定分手。(有冇挽救過?)都有,大家對呢段感情都好認真,但性格嘅嘢好難改,諗住Tune吓大家諗法,但最後都Tune唔到,長此落去大家都辛苦,唔想不斷循環再拖落去。」

唔關第三者事

金剛強調分手絕對唔關第三者事,兩方面都冇第三者,多次強調只係性格不合:「一定冇第三者!大家係和平分手。(邊個提出分手?)係我……(沉思一會)我同佢都係呢個圈嘅人,平時出嚟會成日畀人問對方嘅事,以後大家唔好問我關於佢嘅嘢,依家我哋係朋友。(但前幾日問回應,蕊蕊仲話你係佢男友!)佢點講我控制唔到,我四月頭已經搬開咗,依家搬咗去朋友屋企住,我立場好清楚,亦都同佢表明立場。(透一下大氣)算大家都冇可能,再落去只會大家傷害大家,本來就係性格問題,好難改變。(之前成日嗌交有冇影響工作?)有啲,工作同感情冇得分得咁開,做嘢嘅心情係有影響,總之希望佢有真正幸福,我會專注番事業。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...