2016年7月19日 星期二

伍慧珊:【彈走碧珈】伍慧珊真空冇着底褲露晒毛 __,伍慧珊,

伍慧珊(右圖)博到咁,真係震驚十三億人!!!!!藝人劉心悠、劉浩龍、崔碧珈及伍慧珊到沙田坳道拍攝新片《幼兒怨》,崔碧珈勁晒東西半球,伍慧珊則以中間S形透視裝示人,令東西半球及下身敏感位置若隱若現,當她郁動時,更不慎失守露毛。上下真空博到盡伍慧珊坦言豁出去,她說:「今日真空,底褲都冇着,喺馬來西亞拍嘅時候有C字褲,但太熱流汗甩出嚟,勁尷尬,把心一橫除埋唔着,呢鋪博到盡。(好易走光?)都係,唔知有冇走 ...


伍慧珊(右圖)博到咁,真係震驚十三億人!!!!!

藝人劉心悠、劉浩龍、崔碧珈及伍慧珊到沙田坳道拍攝新片《幼兒怨》,崔碧珈勁晒東西半球,伍慧珊則以中間S形透視裝示人,令東西半球及下身敏感位置若隱若現,當她郁動時,更不慎失守露毛。

上下真空博到盡

伍慧珊坦言豁出去,她說:「今日真空,底褲都冇着,喺馬來西亞拍嘅時候有C字褲,但太熱流汗甩出嚟,勁尷尬,把心一橫除埋唔着,呢鋪博到盡。(好易走光?)都係,唔知有冇走到?戲中我有場挑逗劉浩龍嘅戲,比呢套衫更性感,唔使露點,只係意識大膽,但詳情唔講。」

唔講酬勞

被問是否酬勞很好,故性感示人?伍慧珊說:「我2012年離開TVB,之後轉投另一電視台,今次係大解放,多謝公司畀機會,片酬OK,幾位數唔好講,總之我好滿足。」

崔碧珈接受唔到太激

而崔碧珈亦露出胸墊,被問是否被伍慧珊性感搶鏡,她說:「唔怕,我今次客串演model,擺吓甫士咁。(有咩性感心得傳授伍慧珊?)我經驗都好淺咋!最緊要做足安全措施。(佢係你勁敵?)唔知呢,畀我未必接受到太激嘅衫,真空真係未試過,睇去咩場合。(你情願吞老鼠定咁樣着?)我兩樣都揀,咁就可以拍兩套戲,搵兩瓣錢,但着呢款衫要考慮,我怕身材顯露唔到!」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...