2018年4月3日 星期二

趙薇晒索爆自拍 「肉手」勁搶鏡! __,趙薇,

有福氣呀!女星趙薇最近行蹤低調,日前佢就出席「香港電影導演會周年晚宴暨年度頒獎禮」,低調撐導演好友,但就冇接受訪問。趙薇喺ig上載近照,見佢一頭散發, ...


有福氣呀!


女星趙薇最近行蹤低調,日前佢就出席「香港電影導演會周年晚宴暨年度頒獎禮」,低調撐導演好友,但就冇接受訪問。

趙薇喺ig上載近照,見佢一頭散發,充滿凌亂美,眼大大嘅佢,加上一個無辜眼神,真係勁煞食!不過呢,靚樣唔係呢張相嘅重點,重點落在佢隻手度呀!佢一招「靚女索手」pose,一隻「肉手」勁搶鏡,手指圓圓咁,勁有福氣,網友都留言話:「手真好看,珠圓玉潤。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...