2013年12月30日 星期一

藍潔瑛返教會精神爽利 藍潔瑛,

藍潔瑛於昨天出門返教會。(資料圖片)


藍潔瑛返教會精神爽利

最近成為新聞人物的藍潔瑛一直未見蹤影,同期訓練班同學劉嘉玲亦表示擔心對方。終在昨早九時現身赤柱寓所的她,把白頭髮染黑,精神不錯,乘小巴到附近的天主堂返教會。藍潔瑛於教堂內逗留了一段時間,期間有教友陪伴在側,可能知道有記者採訪,教堂內的神父於下午二時左右稱藍潔瑛一早已離開。

事後記者再聯絡藍潔瑛,電話中的她聲音清脆說:「唔接受訪問!」便收線了。向其好友楊曼莉了解,她稱兩周前有跟藍潔瑛聯絡:「佢覺得班教友好熱情所以先返教會,(近況?)之前酒吧騷後都有間內地電影公司搵佢拍三日戲畀三十萬,但佢又唔太上心,可能身體唔太舒服,盡量畀佢靜嚇先!(搬去深圳住?)相信唔會,佢喺香港住有綜援攞!」



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...