2015年8月4日 星期二

混血索模Cara G 陣痛20小時誕8磅B女



來自澳洲嘅混血名模Cara G Mcilroy(Cara G.),舊年年初下嫁加拿大男模JesperMcilroy,婚後育有一女India Wilde Mcilroy嘅佢哋,經常上載家庭照,與大家分享幸福美滿嘅生活。

日前混血名模Cara G.再次做媽咪,喺瑪麗醫院誕下第二位千金,母女平安,B女肥肥白白,重八磅,Cara G.表示上次陣痛咗40小時,今次只係痛咗20小時,並表示已經出院返屋企休息。

Cara G.今午(8月4日)喺微博表示:「我家變成一家四口的時刻.... 我們的小女兒出生了,感激我丈夫@jespermcilroy 再一次給我力量去分娩,帶這美麗的小寶貝來到我們的生命裡。」
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...