2017年12月20日 星期三

曹永廉:曹永廉被窒動真火:兩條契弟把口唔收! __,曹永廉,

玩出火!黎耀祥、曹永廉、蕭正楠及黃浩然拍攝的特輯《公公出埠》昨晚播映第二集,第一集中,四位型男互相送禮物、大談合作點滴,搞出不少火花,原來第二集中,曹 ...


玩出火!


黎耀祥、曹永廉、蕭正楠及黃浩然拍攝的特輯《公公出埠》昨晚播映第二集,第一集中,四位型男互相送禮物、大談合作點滴,搞出不少火花,原來第二集中,曹永廉一度發火,指蕭正楠與浩然兩個夾擊他,佢講一句,佢兩個就頂三句,向來佢哋都係你單打我,我單打你,不過原來今次真係玩出真火,向來玩得嘅阿廉都扯火。

曹永廉接受東網訪問時謂:「我真係嬲㗎!嗰日我病緊,感冒到聲都轉埋,都病得幾犀利,第一日到埗佢兩個不停咁窒我,窒到我火都嚟埋,我都唔理喇!部機仲Roll緊,我就鬧,我就發脾氣!」阿廉指之後兩個都唔識死,仲繼續窒,他說:「去到夜晚兩個都有同我傾番,又話唔好意思,算兄弟點有隔夜仇呀!不過第二日佢哋又係咁,呢兩條契弟把口都唔收!佢哋係唔係都窒,都唔攰嘅!咁我不如唔好講我真係發脾氣。」問到平日甚玩得的他,突然咁躁,是否更年期時,阿廉即笑謂:「過咗更年期之前去泰國拍嘢嗰陣咪更年期囉!依家過咗!」果然不失阿廉的搞笑本色。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...