2013年10月31日 星期四

殼王蒲頭要清場 殼王,陳國強,M1,




「殼王」陳國強壓軸現身《衝Ⅱ》慶功宴,仲主動撩朱晨麗傾偈。

同你吟一吟

殼王蒲頭要清場

重頭劇《衝上雲霄Ⅱ》收視報捷,無綫上個禮拜四晚(十月二十四日)喺電視城擺咗十九圍,招呼台前幕後食番餐。

呢排因為政府三揀二發免費電視牌,搞到好多由無綫過檔去 HKTV嘅員工變成失業軍,席上梁乃鵬博士打曬鑼話公司「門常開」,歡迎離巢同事回歸,仲話無綫會制定全新指引,日後開廠工時唔會超過十個鐘,外景不得超過十二小時,劇本就要寫好八成先可以開拍,就算咁做會增加營運成本,但都要將不足之處做得更好。

朱晨麗(箭嘴)表現怕醜,相反胡定欣同殼王對話淡淡定定。

殼王唔願見傳媒,公布公司新制度同立場重任,交由梁乃鵬博士負責。

朱晨麗、胡定欣被安排坐大老闆左右,傅嘉莉更主動,向其士集團創辦人兼無綫非執行董事周亦卿握手自我介紹,識做。

大老闆「殼王」陳國強嗰晚其實都有去慶功宴,但就等到記者清場先出現。一嚟到,殼王摩打腳行去主家席,坐低同港姐冠軍朱晨麗以及胡定欣密密斟。

即係咁,其實八珍對梁博士所開嘅期票有啲半信半疑,尤其係劇本要有八成先開得工呢一點,真係講都冇人信囉!老細,點解你顧住飲酒傾偈,唔公開發表吓高見呀?

「 Cool魔」張智霖都有嚟食飯,見到「細妹」胡杏兒,攬完就話:「嘩!阿妹,冇見一排肥咗咁多嘅!」八珍好奇,究竟講緊條腰定個胸?



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...