2014年2月19日 星期三

敖嘉年:三千蚊算咩吖 敖嘉年,

敖嘉年(左)笑言嘉欣可能是大頭蝦而誤以為失款。


敖嘉年:三千蚊算咩吖

鍾嘉欣自爆拍攝無綫新劇《大藥坊》時有三千五百元不翼而飛,同劇的拍檔高海寧和敖嘉年均大感愕然,嘉年認為有可能是嘉欣大頭蝦而已:「佢有時懵下懵下啊,我近來都試過以為唔見錢,一個月之後就喺牛仔褲袋度搵番,三千蚊算咩吖,佢咁多錢,早知就叫佢繼續請食嘢,哈哈!」嘉年表示曾試過拍外景時被偷東西,故現時會將財物放在視線範圍之內,確保安全。

相反,高海寧就覺得三千蚊非常多,並認為嘉欣很可憐,她說:「我有拖行李篋去做嘢,每次都會Set好密碼,或者交畀場務,起碼知道喺咩人身上,對大家都好,自己又放心嘛,所以我未試過唔見嘢啊。」至於另一拍檔楊思琦則至截稿前未聯絡得上。

高海寧認為嘉欣很可憐。
  • 高海寧認為嘉欣很可憐。


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...