網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2014年8月30日 星期六

裕美再戰娛樂圈 主打唱歌搏殺最後兩年 裕美,




裕美再戰娛樂圈 主打唱歌搏殺最後兩年

2014-08-30 10:00:00



因為兩年後想生小朋友,所以係搏殺最後兩年。(攝影:藍文浩)

食家蔡生話齋:一年容易就又中秋,出面名牌酒店月餅都可以炒一餐之時,裕美噚晚就出席一個收集月餅活動,食唔晒的話,分甘同味就更滋味啦。

同老公去完澳洲Working Holiday嘅裕美話,打算簽返間公司再戰娛圈,主打希望唱歌咁話。佢又話計劃兩年後生小朋友,所以想用呢兩年時間搏殺吓喎。

之不過呢,裕美又話其實依家同老公係不設防嘅,隨時都可能做媽咪,又話老公支持自己嘅任何決定,老公仲成日讚佢,搞到佢自信都返晒嚟0添。

【壹錘佔中】8月31日 5pm直播

壹錘定音: http://hammerout.hk

和平佔中: http://occupycentral.appledaily.com

YouTube: http://bit.ly/occupycentral





裕美依家同老公係不設防。





鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...