2014年11月21日 星期五

[忽然1周 - 1008] 豆豆滿懷心事 MW,




豆豆同沈嘉偉(前)探完病走嗰陣,豆豆個樣好唔開心,連媽咪姐想同佢傾兩句都冇心情答。

媽咪姐

豆豆滿懷心事

近排天氣開始轉涼,但亦未算穩定,時冷時熱,所以媽咪姐奉勸大家要小心身體,尤其出入醫院更要小心,一陣唔覺意中招就弊話說早幾日,媽咪姐去養和探望司馬燕,咁啱見到 B哥兩個女鍾嘉晴同鍾懿。只見嘉晴一入到醫院大堂,即刻好細心咁幫阿妹鍾懿又洗手又戴口罩,之後自己消毒,做足全套預防措施。呢個最佳示範,真係抵讚。







同場加映

馮德倫攞藥單

馮德倫攞住張類似藥單嘅物體行色匆匆,不過見佢面口咁寬容,應該冇事嘅。

區瑞強睇牙醫

區瑞強一出現,都未等媽咪姐開口,就自動報案:「我嚟睇牙醫咋!」真係薑係老嘅辣。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...