網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2015年4月15日 星期三

JM沽港交所賺百萬 JM,文詠珊,



JM沽港交所賺百萬





其他影片:>>







宣佈播大時代股市即跌 秋官:獲利回吐啫
文詠珊(Janice Man)、吳奇隆、陳偉霆和賈曉晨(JJ)等前晚在橫店出席斥資1.5億人民幣拍攝的內地武俠劇《蜀山戰紀之劍俠傳奇》,現場首播約四分鐘片花。

在劇中跟陳偉霆扮演情侶的JM,首次拍武俠劇為求逼真,親身上陣,但弄得全身傷痕,每晚要塗藥去瘀。近日股票連升,JM荷包進賬百萬,她說:「原本舊年想買樓,但忙到冇時間睇,朋友建議我將啲錢買吓股票投資。舊年開始朋友叫我買最穩陣嘅港交所,當時125蚊入市,呢兩日升到300蚊就沽,賺咗差唔多七位數。」問可會再乘勝追擊?她則說:「൱家價位咁高,真係要睇定啲再算。」

撰文:劉敏


■JM親身拍武打戲,弄得滿身瘀痕。
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...