2015年8月16日 星期日

草蜢被飛1】得罪方丈余詠珊 死罪! 余詠珊,草蜢,





其他影片:>>






《超強選擇一分鐘》大家贏唔贏到錢呀? 我就冇啦! 因為load極都load唔到個app! 我都唔知係大台個sever有問題,定係自己個network死咗!

Sever出問題,搞到節目一開始就甩碌,身為搞手嘅余詠珊出名小氣過方丈,梗係即刻搵人祭旗! 如果有追開呢個節目,就會留意到原本做主持嘅草蜢,變咗做黃翠如。係呀!又係黃翠如,一晚見三次,余詠珊愛將喎,就算黃翠如頻頻食螺絲都好,一樣帶到尾。

至於係《華麗明星賽》以及《快樂聯盟》做過主持嘅草蜢就被指唔夠班,仲以知道草蜢好忙為理由,話等第日有合適嘅工作先會搵佢哋!得罪方丈,冇得留低! 草蜢成為代罪羔羊,我就替佢哋唔抵囉!
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...