2015年8月19日 星期三

謝賢胡楓互窒擦「火」花 胡楓,謝賢,



除咗謝賢同曾江夠晒「火」花之外,原來謝賢(黑衫)同胡楓(藍衫)嘅對話都充滿火藥味。

next 1/1 pre

無綫真係好識做宣傳!

next 1/1 pre

謝賢笑笑口走埋胡楓身邊問咩叫「家訪」。

next 1/1 pre

胡楓(右)就秒速回答係「家庭訪問」,認真有霸氣。

next 1/1 pre

「謝賢摑曾江」成為全城熱話。(資料圖片)

next 1/1 pre

無綫節目《4個小生去旅行》未推出時,「謝賢摑曾江」事件掀起全城熱話。唔知係咪為咗食住條水,《4個小生》嘅Facebook專頁keep住上載四個小生互窒嘅片段!

最近,專頁就上載咗一段拍攝花絮,當中胡楓喺度講解早前去家訪嘅趣事,在旁嘅謝賢就喺隔籬窒胡楓,以下節錄咗兩人嘅妙問妙答:

謝賢:「做咩唔叫埋我去講家訪?」

胡楓:「你琴(尋)日冇去家訪吖嘛!」

謝賢:「咩叫家訪呀?」

胡楓:「即係家庭訪問」

謝賢:「哎喲!真係高級!」

之後,謝賢就粒聲唔出咁企喺胡楓隔籬,至於在旁嘅曾江就由頭到尾冇出聲,好似路人甲咁。專頁仲留言笑佢哋:「等老四(謝賢)同阿Ken(曾江)再示範下咩叫沉默嘅路人甲?咩係伊牙鬆鋼旁觀者?」

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...