網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2016年11月29日 星期二

【拍拖4年】34歲孫慧雪下月23日做人妻 __,孫慧雪,

女神結婚了,新郎不是小編,嗚嗚~女神孫慧雪BB雖然Keep得樣靚身材正,望落後生到不得了,但其實佢唔經唔覺已經34歲,一早已經到咗適婚之齡。而呢排出親嚟都笑言自己喺結婚方面畀咗男友壓力嘅雪雪,原來唔只得個講,亦都以實際行動圓佢嘅結婚夢,仲已經秘密排期入紙申請結婚嫁有米圈外男友EdwinLo添!據可靠消息透露,雪雪鐵定下月廿三日做新娘,除咗會喺愉景灣行禮,仲會喺嗰度嘅酒店擺埋酒。不過由於雪雪份人好低 ...


女神結婚了,新郎不是小編,嗚嗚~

女神孫慧雪BB雖然Keep得樣靚身材正,望落後生到不得了,但其實佢唔經唔覺已經34歲,一早已經到咗適婚之齡。而呢排出親嚟都笑言自己喺結婚方面畀咗男友壓力嘅雪雪,原來唔只得個講,亦都以實際行動圓佢嘅結婚夢,仲已經秘密排期入紙申請結婚嫁有米圈外男友Edwin Lo添!

據可靠消息透露,雪雪鐵定下月廿三日做新娘,除咗會喺愉景灣行禮,仲會喺嗰度嘅酒店擺埋酒。不過由於雪雪份人好低調,所以消息指佢都唔係請咗好多人,而且仲嚴禁受邀者將消息外揚,因為佢唔想有記者打擾婚禮咁話。

__________________________

想聽歌?想睇MTV?想了解本地Indie Band資訊

快啲click入「聲大夾樂」專頁: http://on.cc/musicon


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...