2017年7月22日 星期六

未受婚變影響!溫碧霞睇日落大晒靚相 __,溫碧霞,

溫碧霞心情唔錯,呢日喺微博晒靚相!今個月31日51歲生日嘅溫碧霞(Irene),與老公何祖光分居出現婚姻危機,不過佢就話未到離婚咁嚴重,夫妻關係有彎轉 ...


溫碧霞心情唔錯,呢日喺微博晒靚相!

今個月31日51歲生日嘅溫碧霞(Irene),與老公何祖光分居出現婚姻危機,不過佢就話未到離婚咁嚴重,夫妻關係有彎轉嘅佢心情似乎唔錯!繼早前同仔仔提早慶祝生日後,今日佢又喺微博大晒靚相,但亦未見老公蹤影!

Irene上載多張喺泳池邊影嘅個人照,見佢着上白色吊帶裙喺夕陽下坐喺池邊擺出唔同甫士影相,又露出美腿,佢留言:「Beautiful sunset.」(美麗的日落)


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...