2017年7月28日 星期五

港姐:Kelly信心爆棚 唔使特登Keep弗 __,Kelly,港姐,陳慧琳,

Kelly雖然係大熱,但似乎佢冇乜壓力喎!《2017香港小姐競選》十二位佳麗在台北繼續拍攝外景,下午到大安森林公園及華山文創園區拍攝。大熱港姐伍樂怡( ...


Kelly雖然係大熱,但似乎佢冇乜壓力喎!

《2017香港小姐競選》十二位佳麗在台北繼續拍攝外景,下午到大安森林公園及華山文創園區拍攝。大熱港姐伍樂怡(Kelly)表示已習慣拍攝程序,不覺得攰,問到有甚麼方法護膚?她笑說:「聽營養師講,每日飲八杯水同埋自己晚晚敷mask同埋食維他命C。」

講到張寶欣透露拍攝外景緊張到失眠,Kelly則表示瞓得好好,雖然被視為大熱,但會盡量放鬆心情享受比賽。講到可有發現競敵出現?她說:「個個女仔都好好,好欣賞Juliette(雷莊𠒇)思想開放,同我一樣都用好輕鬆心情去參加比賽,亦好欣賞同我同房嘅Regina(何依婷)着衫品味。」問到可要為泳裝keep fit時,她笑說:「唔使,可能一向飲食好清淡均衡。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...