2019年5月27日 星期一

蕭正楠:峇里補辦婚禮 蕭正楠約定翠如愛到下世 __,蕭正楠,黃翠如,

恭喜晒!藝人蕭正楠(阿蕭)同太太黃翠如去年宣布已婚,不過二人對婚禮嘅細節都表現低調。今日兩公婆各自喺網上分享多張結婚相,佢哋喺峇里島補辦婚禮,兩人於草 ...


恭喜晒!


藝人蕭正楠(阿蕭)同太太黃翠如去年宣布已婚,不過二人對婚禮嘅細節都表現低調。今日兩公婆各自喺網上分享多張結婚相,佢哋喺峇里島補辦婚禮,兩人於草地上手拖手入場,非常幸福,兩人接受親友嘅祝福,兩個情深望住對方又攬到實一實,阿蕭仲為太太唱《為你鍾情》,冧到爆呀!翠如留言:「一年前,送給我們兩個人的一個婚禮。一年後,送給父母的婚禮。有你們,就有愛。感謝我的爸爸媽媽,你的媽媽和天上的爸爸仔,讓我們這一天,聚在一起分享愛。那個早上,再遇彩虹。」

翠如仲大讚老公係一個冇太多想法、好簡單嘅人:「就是喜歡傻傻笑地跟著(着)我走,我說我喜歡簡單的美,淡淡的艷,你也跟著(着)說你喜歡,好吧,就這樣,你跟著(着)我,我跟著(着)你。」而阿蕭亦情深表示:「我喜歡愛着你笑。請你一直快樂地笑下去和我走這一輩子。如果你不嫌棄...下輩子我們再約定...拍一下對方額頭就會記得對方。」

另外,好友袁偉豪留言送上祝福,仲話要偷師!佢留言:「古(蠱)惑的婚禮,讓我好好學習!恭喜您們❤️」唔通佢會選擇靜雞雞咁結婚?




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...