2019年6月26日 星期三

李亞男:囡囡笑點好高!李亞男爆祖藍出盡法寶氹佢笑 __,李亞男,王祖藍,

李亞男表示已經適應照顧囡囡。藝人李亞男到九龍灣出席教育生活體驗展活動,她於去年底與王祖藍誕下愛女,今日見她身形纖瘦修身成功,她直言有跟營養師餐單:「唔 ...


李亞男表示已經適應照顧囡囡。


藝人李亞男到九龍灣出席教育生活體驗展活動,她於去年底與王祖藍誕下愛女,今日見她身形纖瘦修身成功,她直言有跟營養師餐單:「唔辛苦,可以一日三餐有飯食,唔使餓又瘦咗20幾磅。」亞男表示已適應湊BB,每日見證她的變化,雖然攰也很開心:「佢開始可以食粥仔,會追住匙羹食,我又會陪佢睇BB動物書,我日日就扮狗叫、扮牛叫,加深佢記憶,希望佢一歲就識講嘢,我好期待同BB快啲傾偈。」

祖藍一向是出色笑匠,但亞男笑言他氹BB笑也有相當難度:「BB好難笑,佢出盡渾身解數,扮得好浮誇,BB先笑一下。(你氹BB叻啲?)可能我日日對住,佢就忙啲,有時BB早瞓,佢都唔捨得嘈醒BB。」

她又表示最近BB看了醫生,身形比例偏高,將來大有機會是高妹:「十個當中排第九,好開心我基因贏咗,祖藍話驚第時要岳高頭同個女講嘢,所以依家要好好珍惜仲未高過佢嘅時間。」

---------------

立即參加「賞您睇」: http://bit.ly/2JWKULh

Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...