2019年6月19日 星期三

江華:被指害咗麥潔文!江華Sad爆:我受好多委屈 __,江華,麥潔文,

江華被指害咗麥潔文大好前程。藝人江華、麥潔文、洪卓立、JW等在尖沙咀出席無綫節目《明愛暖萬心》記者會。麥潔文透露10月中在麥花臣舉行演唱會,場數暫時未 ...


江華被指害咗麥潔文大好前程。


藝人江華、麥潔文、洪卓立、JW等在尖沙咀出席無綫節目《明愛暖萬心》記者會。麥潔文透露10月中在麥花臣舉行演唱會,場數暫時未有定。江華突然對老婆說:「好難得你出嚟唱,啲人成日話我唔畀老婆唱歌,害咗佢大好前程,咁多年嚟我受咗好多委屈,冇勒住佢㗎,一路有鼓勵佢。」麥潔文指當年少有表演因要照顧小朋友,現在仔女長大,可做喜歡的事。

江華與麥潔文少有同台演出,今次連女兒也會一齊表演。江華稱在節目中除了唱歌還會翻筋斗,麥潔文則指會與老公和女兒分別合唱,合唱有一定難度,已開始練習,老公的要求比她高。江華多年來一直保持弗爆身形,他說:「保持運動量,唔係做嘢先Keep,同埋節制飲食都好重要,好似我老婆一見到甜品就發癲,控制唔到。」

---------------

立即參加「賞您睇」: http://bit.ly/2JWKULh

Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...