2019年7月20日 星期六

任達華遇刺:任達華中刀後求救聲帶曝光:搵人幫幫我! __,任達華,

求救聲帶中任達華兩次表示「搵人幫幫我」。藝人任達華在大陸中山被兇徒刀剌腹部入院,現場表現清醒的他上車後,第一時間向人求助,並即時拍下自己傷勢。被曝光的 ...


求救聲帶中任達華兩次表示「搵人幫幫我」。


藝人任達華在大陸中山被兇徒刀剌腹部入院,現場表現清醒的他上車後,第一時間向人求助,並即時拍下自己傷勢。被曝光的求救聲帶中他表示中刀流血,更兩次嗌人幫手:「搵人幫幫我……我依家因為有個發神經嘅朋友喺台前面攞把刀…我拮咗一下,我依家流緊血,睇吓去邊間醫院,搵人幫幫我先得…」

從對話截圖見到,有人即向他指示到最近的醫院急診中心求醫,並見到任達華發起了語音通話繼續求助。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...