2019年9月1日 星期日

郭富城:郭富城拖實老婆入馬場 方媛晒白滑長腿 __,方媛,郭富城,

馬季開鑼,郭富城帶埋老婆方媛入場!今日馬季開鑼,天王郭富城(城城)與太太方媛今日下午約一時半現身沙田馬場,為愛駒「舞士精神」打氣。兩人手拖手風騷現身, ...


馬季開鑼,郭富城帶埋老婆方媛入場!


今日馬季開鑼,天王郭富城(城城)與太太方媛今日下午約一時半現身沙田馬場,為愛駒「舞士精神」打氣。兩人手拖手風騷現身,沿路被大批馬迷圍觀,他們亦大方停下讓記者拍照,兩人戴上情侶黑超,相當合襯!城城身穿藍色西裝,而方媛則穿上黑白色短裙,大晒白滑長腿,身型弗到爆!問到城城可有信心拉頭馬?他說:「希望」至於信心有多少?他笑言:「三甲」問他有否投注支持?他直言:「真係冇喎!」


問到為何不帶囡囡到場時,他笑而不語。講到是否因老婆旺他而帶她入場,他說:「承大家貴言,唔單止佢,同事都有嚟支持!」此外,藝人陳百祥、黃婉曼偕同老公馮柏基恩愛入場支持。


最終「舞士精神」跑第二,成績都唔錯!


---------------
立即參加「賞您睇」:https://tinyurl.com/y2e6pmwk 
Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。



來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...