2019年10月23日 星期三

張秀文:做破壞王 張秀文搞散羅仲謙張曦雯 __,張曦雯,張秀文,羅仲謙,

張秀文樂做破壞王,搞散羅仲謙、張曦雯這對戲中戀人。藝人張秀文出席無綫劇集《木棘証人》宣傳,一臉疲態的她表示近日被愛犬玩殘:「本身係夜瞓嘅人,但隻狗一到 ...


張秀文樂做破壞王,搞散羅仲謙、張曦雯這對戲中戀人。


藝人張秀文出席無綫劇集《木棘証人》宣傳,一臉疲態的她表示近日被愛犬玩殘:「本身係夜瞓嘅人,但隻狗一到天光就吠,工人姐姐咁啱辭職走咗,再請都要時間搵,唔係咁多人識湊狗,惟有自己湊住先,但隻狗慣咗時間落街散步,我就唔定時帶佢去,唔知係咪咁發脾氣,劇本都畀佢咬爛埋,真係唔夠佢咁多精力。」沒有傭人,張秀文乜都一腳踢,除了照顧愛犬,還要處理家務,笑言辛苦到爆!


談到今次飾演的角色,張秀文大讚非常好玩:「演一個貪錢嘅女人,仲要一腳踏兩船…」期間她要向前男友羅仲謙報復,搞散他與張曦雯的關係,由於演得過癮又投入,被同劇演員取笑她使出了真正本色。


---------------
立即參加「賞您睇」:https://tinyurl.com/y2e6pmwk
Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。



來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...