網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2019年10月7日 星期一

張栢芝:【ig洩密】正面曝光!張栢芝自揭細仔神秘面紗 __,張栢芝,

好靚仔咁喎!張栢芝一直把細仔張禮承(Marcus)收得好埋,令Marcus身份更顯神秘。可是正與三個兒子在日本旅行的她,把一直沒有曝光的Marcus之 ...


好靚仔咁喎!


張栢芝一直把細仔張禮承(Marcus)收得好埋,令Marcus身份更顯神秘。可是正與三個兒子在日本旅行的她,把一直沒有曝光的Marcus之短片,不經意在ig曝光,栢芝細仔身穿紅色外套配白褲仔,一對大眼睛,相當可愛。


另一段片栢芝就在車內自拍,她說:「早晨,我依家位於東京,其實今次我冇乜點Shopping,係我人生嚟咁多次最少Shopping嘅一次,但真係忍唔住呢...」說到此時車內傳出一個BB仔叫喊聲,栢芝表示最終都忍不住手買了兩件平衫,包括其中她身穿的粉紅色豬仔衫,她說:「另一件桃紅紫色,勁舒服、勁暖,唔使百幾二百元一件,好正。」


---------------
立即參加「賞您睇」:https://tinyurl.com/y2e6pmwk
Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。



來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...