2014年2月14日 星期五

[忽然1周 968] 郭晉安為仔女乜都肯制 郭晉安,MW,




媽咪姐

郭晉安為仔女乜都肯制

做人難,做現代父母呢……更係難上難。事關細路一出世,老竇老母就孭住四百萬債,真係搵少個崩都唔得掂。

其他影片

好似有一對仔女嘅郭晉安,一直住喺西貢南圍,不過近排為遷就對仔女返學,已經喺市區搵緊樓。呢日就見到安仔搭機去蘇州登台,見到記者 say hi後,就猛話自己已經「收爐收爐」拍曬劇,之後又忍唔住陰陰嘴笑喎。見安仔笑得咁開心,無他嘅!皆因佢呢個騷成百萬人仔酬勞,點都好過喺大台日拍夜拍賺雞碎咁多,點買樓喎?

眼腫 check in

安仔發現記者,即刻戴番副超遮眼腫,仲好 nice咁停低笑曬任影,藝人好榜樣呀!

6歲嘅大仔令山同 3歲孻女以雅都大個嘞,安仔同太太歐倩怡為咗一對仔女讀好書,決定由村屋搬到市區。

其他影片


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...