2014年7月17日 星期四

[壹週刊 1271] 欣宜 180磅側手翻 欣宜,M1,




扮 Twins打側手翻, 180磅欣宜(紅底)凌空擘腳展示橫一字馬,身體力量真係有番咁上下。

同你吟一吟

欣宜 180磅側手翻

放棄瘦身,決定做番自己嘅欣宜,上星期五(七月十一日)喺將軍澳電視城做《扮嘢王》錄影,著住校服裙同蝦頭一齊扮 Twins,表演 180磅側手翻,身手睇落仲好過原裝貨。

同場較技,仲有扮容祖兒著 tube top,擺性感 pose嘅小寶,貼身衫之下,氣袋盡現,但佢就自己讚自己:我覺得自己幾靚!

欣宜同小寶嗰「浸」自信,八珍遠遠都聞到。肥唔係罪,瘦唔一定好睇,見到放低減肥包袱嘅欣宜咁自在,大家應該醒覺,硬將自以為嘅標準套喺他人身上,罪過!

勁過原裝(《蘋果日報》圖片)

唔再有減肥壓力,欣宜做番自己,更加自信。

同蝦頭一齊露底嘅欣宜,又放又投入。

水泡版 Joey

圓碌碌小寶緊身衫扮 tube top Joey,好搞笑。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...