2015年4月25日 星期六

陳自強被棄借酒消愁 心臟出事入院 陳自強,





其他影片:>>






提起陳自強,除咗同JUNO麥俊龍上契之外,佢亦都係成龍嘅前經理人,睇住成龍走紅,不過隨住林鳳嬌接手,兩個人最後更擘面收場。

成龍、JUNO都係用完即棄,陳自強曾經公開放風,希望成龍可以念下舊情,比少少生意帶挈佢搵下錢,不過成龍理,令到陳自強借酒消愁。年過70歲嘅陳自強最近就因為心臟問題住院留醫,飲酒飲到周身病痛,雙腳更加腫過豬蹄,就連指甲邊都瘀瘀黑黑。問到身體情況,陳自強都有啲迴避。

陳自強話︰「呀….慢慢啦。我都冇咩大件事 呀,CHECK下囉,REGULAR做下CHECK UP。」問到陳自強使唔使戒口同戒酒,陳自強話唔需要,仲話KEEP住有飲酒。睇見陳自強腳都腫哂,佢都承認自己嘅腳唔係太好。
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...