2015年8月23日 星期日

台灣男友變做了解中 DaDa:拍拖要細水長流 DaDa,陳靜,



台灣男友變做了解中 DaDa:拍拖要細水長流

2015-08-23 18:10:00



(攝影:陳順禎)

今日陳靜(DaDa)去到數碼港出席活動,佢之前就去到內地同意大利拍戲,而最近就留喺香港拍《Z風暴》續集。

講到DaDa喺意大利逗留嘅個半月期間,最掛住就係屋企人同埋嘢食:「第一個星期都好開心,但都係香港開心啲,之後買咗個電飯煲同助手喺房打邊爐。」至於有冇乘機認識意大利型男?DaDa就笑住話只有遠望同合照,冇交流。

DaDa早前自爆有台灣新男友,不過佢今日就話了解中,進展緩慢,因要專注工作。佢笑住話:「0依家拍拖要細水長流,平淡仲實在,最緊要互相信任。佢冇投訴,雖然上次見面已經係幾個月前,但都有keep住通電話。」



DaDa喺意大利只敢遠望型男。





DaDa早前自爆有台灣新男友,不過佢今日就話了解中。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...