2015年10月9日 星期五

為酒後失儀道歉 Bob答應反省自己 Bob,林盛斌,



戒咗杯中物把啦~

next 1/1 pre

睇張相就知佢有幾灰。

next 1/1 pre

Bob微博原文。

next 1/1 pre

藝人林盛斌(Bob)喺錢國偉同陳宛蔚婚禮上因為飲醉酒與陳小春一度發生爭執,Bob今晚喺社交網上發文,為自己失儀一事道歉,並表示會好好反省自己,Bob寫道:「曾經認為,做要做盡,玩都要玩盡。睇返每次d(啲)相同片段,一次半次可能好得意,如果一而再再而三就一d(啲)都唔好笑!幾次豪飲之後嘅失儀,到底係因為太高興?酒量淺?工作壓力太大?以上嘅原因,可能都包括在內,但係,今日我醒來一個人靜靜地想清楚。其實,原因只有一個,就係我冇好好控制自己!太過容許自己高興的時候放縱得太盡!為咗我嘅家人、摯友、所有一直支持自己朋友仔,我需要好好咁去.......反省!我唔希望自己辛苦努力建立嘅,最後會輸俾(畀)杯中物!不好意思,令大家擔心,對唔住。」

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...