2015年10月19日 星期一

安志杰馬爾代夫驚喜求婚 JC喊住應承 安志杰,Jessica C,JC,



Andy搞驚喜求婚派對,令JC感動喊爆!

next 1/1 pre

Andy喺馬爾代夫上演求婚大作戰,認真神秘!

next 1/1 pre

兩人深情對望,冧到爆!

next 1/1 pre

Andy向懷孕三個多月嘅JC求婚,雙喜臨門!

next 1/1 pre

Andy設計逾兩卡婚戒。

next 1/1 pre

泳裝上陣嘅JC,懷孕後明顯升Cup。

next 1/1 pre

JC喺IG分享喜悅。

next 1/1 pre

兩人自從公布拍拖後不時大晒恩愛。

next 1/1 pre

Andy同JC唔單止外形襯,性格仲好夾添!

next 1/1 pre

喺短短一年間,Andy同JC拍拖、訂婚兼造埋人,仲快過火箭!

next 1/1 pre

JC大讚Andy有責任感,係個可以付託終身嘅好男人。

next 1/1 pre

Andy同JC暫時無計劃喺香港註冊擺酒。

next 1/1 pre

早排,Andy喺活動上默認JC有喜。(資料圖片)

next 1/1 pre

拍拖一年的男星安志杰(Andy)日前現身活動時,默認「警鐘胸」女友Jessica C.(JC)有孕,Andy承諾兩人去完拍拖一周年旅行後,便會有好消息公布。呢日Andy終於找數,並做個負責任的男人,他透過經理人承認JC已懷孕三個多月及在馬爾代夫求婚成功,雙喜臨門!

安志杰(Andy)與Jessica C.(JC)去年因合作電影而擦出愛火花,日前兩人出席活動時,JC肚凸凸現身並默認有喜,男方透過經理人正式公布喜訊,承認JC懷孕三個多月及求婚成功,明年榮升人父及人夫。

生B後行禮

Andy的經理人表示Andy與JC於本月14日出發往馬爾代夫旅行慶祝拍拖一周年,Andy在行程中為女友炮製驚喜:「Andy為JC搞咗個驚喜求婚派對,JC事前唔知情,Andy喺馬爾代夫租咗個私人沙灘,搭咗帳篷,預備咗蠟燭、鮮花、戒指,當Andy拎隻戒指出嚟向JC求婚時,JC已經眼泛淚光,之後Andy向佢承諾會照顧佢一生一世,JC即時喊爆。隻戒指係Andy自己設計,再搵人訂造,寓意『一生一世』,佢哋22號返港,到時再接受大家嘅祝福。」

婚禮方面,經理人指由於JC現懷孕三個多月,會待小朋友出世後才舉行婚禮,故最快也要明年才實行,她又表示:「佢哋性格好夾,已經見過雙方家人,大家都默認對方,Andy來港十幾年,佢好慶幸搵到另一半,JC都覺得Andy好有責任感,係可委以終身嘅男人。」

回美國待產

另外,Andy向傳媒及在社交網站上發放求婚照片,相中兩人在沙灘中的帳篷內用餐,沙上還畫了一個巨型心形,非常浪漫;還有Andy設計的玫瑰金鑽石戒指相,鑽石估計逾兩卡;而最大亮點是兩人在遊艇上的照片,以泳裝上陣的JC,上圍澎湃,懷孕後升級不少。

至於JC的經理人則表示JC會於本月尾現身活動,問到其的工作安排,她說:「JC有份拍嘅大陸劇預計明年夏天播出,到時佢已經生咗,可以配合宣傳。(佢哋會唔會喺香港註冊及擺酒?)暫時未有計劃。」她又指JC懷孕後依然有跑步同健身,她將於12月回美國與家人度聖誕,據知會留在當地待產。

「東網巨星」fb專頁:

以抵死角度,分析各大娛樂新聞,加埋識睇一定要睇嘅網民妙論,包保享盡「Fun」秒,快啲入嚟畀Like啦。

http://www.facebook.com/onccstars

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...