2016年1月5日 星期二

兩個夠晒數 鍾麗淇封肚唔打算再追仔 __,鍾麗淇,鍾麗,

鍾麗淇因谷奶令上圍升級,笑言要買新胸圍。next1/1pre鍾麗淇指自己40歲喇,未必會再追個仔。next1/1pre鍾麗淇又話細女好有性格,一不滿就會嗌。next1/1pre鍾麗淇next1/1pre藝人鍾麗淇出席活動,由於谷奶故上圍十分豐滿,笑言已買過新的胸圍,她說:「依家餵緊人奶,阿女每兩個鐘就要食,所以我今日出嚟都要泵定先,佢依家七周大,重12磅,好大隻,已經想企,同大女好唔同,但佢食得好 ...


鍾麗淇因谷奶令上圍升級,笑言要買新胸圍。

next 1/1 pre

鍾麗淇指自己40歲喇,未必會再追個仔。

next 1/1 pre

鍾麗淇又話細女好有性格,一不滿就會嗌。

next 1/1 pre

鍾麗淇

next 1/1 pre

藝人鍾麗淇出席活動,由於谷奶故上圍十分豐滿,笑言已買過新的胸圍,她說:「依家餵緊人奶,阿女每兩個鐘就要食,所以我今日出嚟都要泵定先,佢依家七周大,重12磅,好大隻,已經想企,同大女好唔同,但佢食得好,我都好開心,不過都想快啲餵完人奶,快啲收身。」

她又謂想三月開始教瑜珈,不過由於一直谷奶狀態,因此教高溫瑜珈會較適合,因為少一些上身的壓力動作。問到若重拾工作岡位,可會想念女女?她笑說:「會呀,我今日出嚟都掛住,成日打番屋企問佢點,因為佢好有性格,一不滿就會嗌,所以佢唔可以同大女一間房。」她表示現在有紮肚收身,問到可會再追兒子?她笑說:「好敏感啱啱生完問呢個問題,但未必會,因為今年我都40歲喇!」

最強娛樂APP《東網巨星》,除咗特備遊戲節目《巨星放題》外,每個禮拜都仲有好多其他精彩娛樂節目。如果鍾意韓風嘅,集中介紹最新韓劇、韓片同韓國最新歌曲嘅《韓劇榜》,同埋Highlight每周韓星訪港精彩片段,以及報道韓國演藝圈最新動態嘅《韓風吹》絕對啱晒你。仲諗咩呀!快啲Download

最強娛樂APP「東網巨星」下載連結:

http://on.cc/redirect/entertainment


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!