2016年1月5日 星期二

摸龜頭驚唔出得街 姚子羚怕醜自創潮語 __,姚子羚,

姚子羚呢單嘢,真係沒有最爆,只有更爆。next1/1pre姚子羚其實除咗玩龜,仲有扮猩猩,真係好狂野㗎!next1/1pre頭髮飛起不特止。next1/1pre仲要面口都歪埋。next1/1pre肢體動作又誇張。next1/1pre雖然玉女形象崩毀。next1/1pre但子羚一於懶理,呢啲咪專業咯。next1/1pre子羚雖然講到龜頭時尷尷尬尬,但正式埋位時,依然拎出勇氣摸龜頭,勇氣可嘉。next ...


姚子羚呢單嘢,真係沒有最爆,只有更爆。

next 1/1 pre

姚子羚其實除咗玩龜,仲有扮猩猩,真係好狂野㗎!

next 1/1 pre

頭髮飛起不特止。

next 1/1 pre

仲要面口都歪埋。

next 1/1 pre

肢體動作又誇張。

next 1/1 pre

雖然玉女形象崩毀。

next 1/1 pre

但子羚一於懶理,呢啲咪專業咯。

next 1/1 pre

子羚雖然講到龜頭時尷尷尬尬,但正式埋位時,依然拎出勇氣摸龜頭,勇氣可嘉。

next 1/1 pre

雖然行動上好大膽,但子羚話晒係淑女一名,所以當佢講對白時,都因為怕醜,將龜頭夾硬講成龜Head,令全場笑爆嘴。

next 1/1 pre

藝人姚子羚到將軍澳電視城錄影新節目《Sunday好戲王》,訪問時子羚表示節目其中一個環節需與動物對戲:「今次同隻龜做戲,原本大會安排係同條蛇做,好在蝦頭(楊詩敏)捱義氣幫我頂咗,因為我最驚蛇,其它例如曱甴都ok。(打算同隻龜講咩?)佢做我細佬,我都仲Load緊要同佢講咩。(會摸佢個頭?)我驚唔出得街喎,龜係代表長壽。」錄影期間,子羚果真入晒戲,吩咐龜細佬要努力,更着牠要將「龜head」抬起,發奮向「忍者龜」夢想努力抬頭,笑翻全場。

提到子羚所屬的「胡說八道會」有意搞演唱會,子羚表示仍在計劃當中,並謂檔期才是最重要。提到黃智雯透露會安排性感舞步,子羚謂:「好耐之前我哋係排過半隻歌,都係性感嘅,係韓風啲嘅。」

最強娛樂APP《東網巨星》,除咗特備遊戲節目《巨星放題》外,每個禮拜都仲有好多其他精彩娛樂節目。如果鍾意韓風嘅,集中介紹最新韓劇、韓片同韓國最新歌曲嘅《韓劇榜》,同埋Highlight每周韓星訪港精彩片段,以及報道韓國演藝圈最新動態嘅《韓風吹》絕對啱晒你。仲諗咩呀!快啲Download

最強娛樂APP「東網巨星」下載連結:

http://on.cc/redirect/entertainment


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!