2017年4月23日 星期日

吳若希誕女:恭喜!愛女出世 吳若希升呢做媽咪 __,吳若希,

恭喜!!恭喜!藝人吳若希(Jinny)的寶貝女Giselle出世了!24歲的Jinny升呢做人母,一直計劃順產的Jinny,據知她的預產期是4月20日 ...


恭喜!!

恭喜!藝人吳若希(Jinny)的寶貝女Giselle出世了!24歲的Jinny升呢做人母,一直計劃順產的Jinny,據知她的預產期是4月20日,但B女在Jinny肚裏太舒服,直至22號下午突然作動,Jinny澳門男友Alex即趕緊送她入院,jinny痛了十幾個鐘,B女在今早出世,最終母女平安!計一計數,Jinny生日就係5月23日,囡囡出世就係4月23日,囡囡滿月嘅時候,就啱啱係Jinny嘅25歲生日,都幾橋喎!

Jinny跟澳門濶少Alex Ho去年撻着,兩人經常在網上放閃,不過拍拖不久兩人就嗌分手,但很快又宣布復合,Jinny隨即宣布有喜,年初她正式停工,更搬到男友澳門屋企居住,兩人已計劃待女兒出世後,先舉辦婚禮。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...