2018年9月7日 星期五

陳煒:攻陷苗可秀豪宅!陳煒千嬅朱晨麗開枱打牌 __,千嬅,朱晨麗,楊千嬅,苗可秀,陳煒,

好熱鬧呀~由楊千嬅、周柏豪、黃浩然、陳煒、朱晨麗、吳若希、黎燕珊和苗可秀等演出的無綫合拍劇《多功能老婆》,已完成大部分拍攝,尚有三星期便完成。日前眾人 ...


好熱鬧呀~


由楊千嬅、周柏豪、黃浩然、陳煒、朱晨麗、吳若希、黎燕珊和苗可秀等演出的無綫合拍劇《多功能老婆》,已完成大部分拍攝,尚有三星期便完成。日前眾人更難得聚首拍攝一場戲,氣氛非常熱鬧,因為除了以上演員,還有朱晨麗、袁文傑和洪永城等人,大家一同到苗可秀家飯聚,還開枱打麻雀!

如此齊人,《多》劇總監製陳寶華更將大合照放在社交平台分享,而平日最愛下廚整嘢食的陳煒,則謂:「全實景拍攝有啲難度,同埋太多人,每次開工一組人都成60幾人,煮唔到咁多,萬歲飲嘢都會嘅!」而千嬅都話:「已變成家人了,肯定拍完失落很久,勁過演唱會後遺症!」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...