2019年4月7日 星期日

【爆相爆片】甘比素顏便服湊放學 拖實仔女中環嘆軟雪糕 __,爆相爆片,甘比,

(讀者提供圖片)
日前甘比(陳凱韻)現身中環,被《蘋果》讀者凌先生透過「爆相爆片」》直擊她帶同大女秀樺及二子劉仲學去中環海濱長廊,當時大概下午3時45分,甘比與子女坐着 ...


日前甘比(陳凱韻)現身中環,被《蘋果》讀者凌先生透過「爆相爆片」》直擊她帶同大女秀樺及二子劉仲學去中環海濱長廊,當時大概下午3時45分,甘比與子女坐着自訂車牌「ILOVEU2」的七人車抵達中環9號碼頭,同行有一部保鑣車,凌先生表示:「佢哋兩部車停咗喺度,有兩個保鑣先落車,走咗去一架流動雪糕車前買了一個軟雪糕甜筒,就急步送去甘比坐的坐駕,一個保鑣拎雪糕,一個保鑣就用白布開車門。」



約數分鐘後,甘比就拖實仲學及秀樺落車,甘比身穿黑色tee、牛仔褲及波鞋打扮,素顏紮辮造型「減齡」打扮,而秀樺就身穿校服,估計她剛放學,凌先生就表示:「佢哋落咗車,甘比食住杯甜筒就拖實個仔,去咗買雪糕,原來係買多杯畀佢個仔食,佢哋買完行咗去9號碼頭方向,唔夠一分鐘,就同保鑣行返上車,估唔到佢冇化妝咬住個甜筒,最初認唔到佢,見到有保鑣圍住,望真先知係佢。」



甘比升格做了劉鑾雄(大劉)太太後,身家漲升,不過這位劉太生活如常,經常帶同子女去深水埗做慈善活動,讓子女明白施比受更有福。



【編輯推介】



【黑人問號】當年讀藝訓班全班最醜 郭富城:麥長青比我帥

https://bit.ly/2YT3IiH



【好熱鬧】《華麗轉身》演員re-U 鍾嘉欣帶同B仔見阿姐松哥

https://bit.ly/2G4uw8f



【青春無敵】自爆17歲嗒晒黎明糖 松松:係甜滋滋咁閃咗一下

https://bit.ly/2YQSVW5



【身形消瘦】與馮淬帆台灣見面互相祝福 曾醒明:阿緊一切安好

https://bit.ly/2FTXq9N



【沒偶像包袱】陳喬恩布拉格慶40歲牛一 錄生日短片露齒現菜渣

https://bit.ly/2WP3uXS



-----------------------------

追蹤真相 守護公義

免費訂閱支持蘋果 4月10日無阻盡覽

https://hk.adai.ly/PMtkKQIUBV

-----------------------------

動腦Q金像獎周

4月8日-12日 10:30PM

Let’s Q the money!Action!

https://hk.adai.ly/zpCd06PPwV



(讀者提供圖片) 甘比拖實細仔仲學,由保鑣開路上返七人車。 甘比拖實細仔仲學,由保鑣開路上返七人車。
其中一個保鑣先去雪糕車買雪糕。

其中一個保鑣先去雪糕車買雪糕。
甘比落車時,已食緊甜筒。

甘比落車時,已食緊甜筒。
甘比一身黑tee牛仔褲素顏湊仔。

甘比一身黑tee牛仔褲素顏湊仔。
甘比接子女放學,之後去到中環海濱嘆雪糕。

甘比接子女放學,之後去到中環海濱嘆雪糕。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...