2019年8月4日 星期日

周揚青:【感人】周揚青親述與羅志祥的戀愛日記 __,周揚青,羅志祥,

大家準備好太陽眼鏡!台灣歌手羅志祥(小豬)同內地網紅周揚青拍拖多年,早幾日小豬踏入40歲,佢罕有地高調示愛兼攬實周揚青放閃。事隔數日,周揚青喺社交網公 ...


大家準備好太陽眼鏡!


台灣歌手羅志祥(小豬)同內地網紅周揚青拍拖多年,早幾日小豬踏入40歲,佢罕有地高調示愛兼攬實周揚青放閃。事隔數日,周揚青喺社交網公開咗一篇名為「小小周的微事記」,原來係寫佢同小豬嘅戀愛日記,內容浪漫動容,感動到大批網友喊咁口!

機票酒店全部自己畀

佢講到其實咁多年嚟,佢去搵男朋友嘅機票、酒店都係佢自己訂、自己畀:「不是他不給我訂,是因為我媽從小告訴我:『除了妳的父母,沒有任何人有義務給妳花錢。』」佢又提起早前小豬過生日,佢問對方想要咩禮物,雖然男友話咩都唔使,不過佢依然靜靜雞準備驚喜,四處奔波買氣球、裝飾品和同蛋糕等,即刻畀網友大讚佢係絕世好女友!

不惜一切只為見一面

戀愛大過天嘅周揚青又話自己咩都會以男友行先,從不計較小豬有冇時間陪伴,小豬一句話掛住佢,佢就即刻Cancel晒所有Job撲去見男友:「逛街永遠先看男裝,看到的全部好的,都想要買給你,無論在哪裏,有多麼重要的工作和事情,只要你一句想我,就全部取消去找你。」雖然佢都畀朋友笑指呢啲嘢應該係男友做,不過佢都護住小豬回答:「因為我是男朋友,他是女朋友啊!誰又規定了浪漫的事只能是男生做給女生?」

自爆小豬付出愛的陪伴

而喺呢段關係中,佢又指其實並非朋友所見係女方付出較多,佢透露其實小豬一有時間就會帶佢去旅行,行街睇到靚衫又會買畀佢,甚至攰到爆,男友都係會陪佢去睇鍾意嘅電影。佢哋夾到咁,唔怪得啲網友都瘋狂催婚,叫小豬快啲娶周揚青

---------------

立即參加「賞您睇」: http://bit.ly/2JWKULh

Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!