網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2019年8月10日 星期六

朱千雪:去朱千雪峇里婚禮 劉倩婷同李丞責晒浪漫 __,劉倩婷,朱千雪,李丞責,

朱千雪喺峇里行禮。堪輿學家李丞責與老婆劉倩婷,早前到峇里出席朱千雪(Tracy)的婚禮,劉倩婷直言婚禮過程溫馨浪漫:「個婚禮好Sweet,Tracy好 ...


朱千雪喺峇里行禮。


堪輿學家李丞責與老婆劉倩婷,早前到峇里出席朱千雪(Tracy)的婚禮,劉倩婷直言婚禮過程溫馨浪漫:「個婚禮好Sweet,Tracy好貼心,對每位賓客都照顧得好周到,連上落機時間都會照顧到,好多嘢都以賓客為先,非常細心。」婚禮上,朱千雪的花球拋給了好姊妹岑杏賢(Jennifer),問劉倩婷知不知是否內定?她說:「唔係特登,呢啲夾唔到,我哋結咗婚嘅,都會行開少少,畀機會啲未結婚嘅,佢哋兩個好好感情,可能心有靈犀啦,Jennifer非常開心。」

整個婚禮過程都如此浪漫,問劉倩婷有冇被感染,趁此行與老公努力造人?她謂:「都有畀佢哋感染到,佢哋由小時候開始認識,過程好感人,今次我都冇帶囡囡嚟,同老公浪漫旅行。」

---------------

立即參加「賞您睇」: http://bit.ly/2JWKULh

Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!