2019年8月7日 星期三

袁偉豪:拍拖睇首映 袁偉豪張寶兒預告西班牙蜜月 __,張寶兒,袁偉豪,

袁偉豪與張寶兒趁拍戲去遊埠。有份參與電影《使徒行者2諜影行動》演出的張寶兒與男友袁偉豪拍住拖現身首映,談到該片到西班牙拍攝外景期間,袁偉豪當跟得男友陪 ...


袁偉豪與張寶兒趁拍戲去遊埠。


有份參與電影《使徒行者2諜影行動》演出的張寶兒與男友袁偉豪拍住拖現身首映,談到該片到西班牙拍攝外景期間,袁偉豪當跟得男友陪住女友出埠,他說:「我請假去嘅,本身又未去過嗰邊,咁咪順便了解吓啲製作囉!女友拍完之後我哋都有留咗喺當地一星期玩。(睇結婚場地?)結婚未必揀西班牙,但蜜月就會,因為嗰邊天氣好乾爽、好寫意。」

談及在緬甸拍攝一場直升機上的槍戰戲時袁偉豪大呼好危險,除了直升機沒有機門,就連扣在身上的安全帶亦移了位。問寶兒可知男友拍攝危險動作戲?她說:「我唔知,聽到都驚,但佢不嬲都安全嘅!」袁偉豪即搞笑說:「啲錢唔易賺㗎!」

---------------

立即參加「賞您睇」: http://bit.ly/2JWKULh

Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...