2014年4月4日 星期五

[忽然1周 975] 志偉東莞夜消磨 志偉,曾志偉,MW,




當晚有唔少北方佳麗坐喺志偉身邊,不過佢就掛住同坐喺旁邊嘅朋友傾偈,暴殄天物噃!

媽咪姐

志偉東莞夜消磨

早排中央對有「性都」之稱嘅東莞,落咗殺雞令掃黃,嚇到一班「色途老馬」腳仔軟曬!就連圈中有鋪北上癮嘅男藝人,都迫住要轉戰其他地方,雞飛狗又走,搞到家陣一入夜東莞就好似死城一樣。

相識滿天下嘅志偉,去到邊都俾人隊酒,唔冧有鬼!

「性都」唔知幾時重振雄風,不過中央未掃太平地前,媽咪姐就收到風,話曾志偉耐唔耐都會上去啲 KTV度消遣。就好似個幾月前,佢就同朋友上咗去常平一間叫做逸豪酒店嘅 KTV度飲酒傾密偈,相入面除咗見到志偉同朋友摸住酒杯底,仲有唔少北方佳麗陪坐㖭。你問有冇下文?媽咪姐唔知,只有志偉自己知。或者連佢自己都唔多知,逢飲必醉係佢強項嘛!



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...