2014年12月24日 星期三

[FACE - 396] 陳伶俐聖誕做慈母 MF,




全知言

陳伶俐聖誕做慈母

雖然陳伶俐已經改嫁富商劉頌銘變咗劉太,但另一身份仍然係跟林敏驄所生的兩子之母,對同前夫林敏驄所生的兩個仔依然錫到燶。

上週四( 18日)就見陳伶俐同細仔林善一齊買聖誕禮物,即使大仔林肯唔在場,不過兩母子都夠溫馨。去完豐澤買電器,再去埋時代廣場揀禮物。雖然只係買兩個百零蚊嘅枕頭,不過小朋友好簡單,有媽咪陪行街買嘢就已經心滿意足喇!

轉眼間林善已經 10歲,肥嘟嘟好可愛,不過陳伶俐都好關心個仔,全程同個仔傾唔停,真係好媽咪嚟㗎。

陳伶俐雖然已改嫁,亦不時陪囝囝,但林敏驄同兩個仔亦非常乖,成日跟住老豆去踢波。

陳伶俐 12年改嫁富商劉頌銘,今年 7月為劉家誕下一名兒子。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...