2015年3月6日 星期五

失蹤港姐活麗明 平凡最有福 [忽然1周 - 1023] 活麗明,港姐,MW,




活麗明推住車仔等老公,鬼佬陳生嚟到,自動波拎起晒車上嘅環保袋。有風度!

媽咪姐

失蹤港姐活麗明 平凡最有福

睇嚟鬼妹港姐真係易啲搵到好老公,就好似 84年港姐冠軍高麗虹, 97年嫁咗俾洪金寶之後就唔使做,有老公養做少奶奶。仲有 94年港姐亞軍活麗明,嫁咗俾前明珠台主播陳忠偉,就淡出娛圈。

日前媽咪姐喺中環超市撞到呢兩公婆行街街,見活麗明準備晒環保袋裝好戰利品,鬼佬老公就拎晒所有嘢完全唔使老婆做。多口講句,佢哋全身都見唔到名牌嘜頭,但幸福嘅感覺就湧埋嚟囉!

活麗明婚後移居美國淡出娛圈,近年回流香港,素顏仲 OK㗎。

活麗明冇用名牌包包,但用啲環保袋就好鬼潮,老公孭住都唔怪。

94年港姐質素極高!(左起)活麗明係亞軍,譚小環攞冠軍,季軍嘅李綺紅都係 ABC。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...