網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2015年6月8日 星期一

鍾麗淇再有喜 萬人Like打氣 鍾麗淇,鍾麗,



現年38歲的前藝人兼瑜伽導師鍾麗淇(Margaret),與中意混血丈夫Nardone Ruggero於2011年誕下女兒Isabella,惟女兒半歲時被確診患有罕見基因病-四號染色體缺損綜合病,兩夫婦得知女兒患病後未有埋怨,一直陪伴Isabella打仗,現時女兒經已5歲!Margaret還創立慈善基金,幫助有需要的貧困病童,可謂善心爆棚,故她近日宣布再度懷孕四個月時,不少網民戥她高興,至晚上截稿前已獲約1.2萬網民畀Like支持。

鍾麗淇(右)宣布再度懷孕,黃佩霞戥老友開心。

鍾麗淇與湯盈盈同時有喜,日前被拍得行街做準備。

已有一女的鍾麗淇將為老公再添丁,氹得老爺奶奶甚歡喜!

Margaret昨日受訪時得悉網民力撐,開心地說:「依家正能量爆棚!家人都喺我身邊支持我,老爺奶奶都好開心,小朋友出世嘅話,我老爺就有四個孫,大家庭好幸福。」她又透露是好友湯盈盈女兒Alyssa的契媽,而Isabella則是盈盈的契女,現時兩人齊齊再度懷孕,可以交流湊仔經。另外,好友黃佩霞亦稱讚Margaret是認識的朋友人中思想最正面的一個,兩人經常傾談瑜伽及工作,亦會分享開心與唔開心的事,亦戥對方再有喜而開心。

鍾麗淇(右)宣布再度懷孕,黃佩霞戥老友開心。

鍾麗淇與湯盈盈同時有喜,日前被拍得行街做準備。

已有一女的鍾麗淇將為老公再添丁,氹得老爺奶奶甚歡喜!

鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...